Overslaan en naar de inhoud gaan
Kanker beauty professional Antwerpen

"Ze nam de tijd om naar mijn zorgen te luisteren en stelde me op mijn gemak"

Bij een kankerbehandeling komt heel wat kijken, zowel fysiek als emotioneel. Daarom willen we het verhaal van Marleen (62) delen, die dankzij een cadeaubon van haar dochter een bijzondere ervaring opdeed bij onze kanker beauty professional.
 

De 1ste stap: twijfel en onzekerheid

"Toen mijn dochter me een cadeaubon gaf voor een gelaatsverzorging en lichaamsmassage bij de kanker beauty professional, wist ik niet wat ik moest denken. Door mijn behandeling tegen borstkanker voel ik me vaak onzeker over mijn lichaam. Mijn huid voelt droog en dof aan en de littekens van de operatie herinneren me elke dag aan mijn strijd.

In 1ste instantie was ik terughoudend. Zou het niet ongemakkelijk zijn? Wat als ik me nog onzekerder zou voelen? Maar mijn dochter bleef aandringen en uiteindelijk besloot ik de sprong te wagen."
 

Warm welkom

"Ik maakte een afspraak bij Carla, de kanker beauty professional. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en begrepen. Carla straalde rust en warmte uit. Ze nam de tijd om naar mijn zorgen te luisteren en stelde me op mijn gemak. Ze legde stap voor stap uit wat ze ging doen en vroeg regelmatig hoe ik me voelde."
 

Zorg en begrip

"De gelaatsverzorging was een verademing. Carla gebruikte zachte, hydraterende producten. Ik voelde me herboren, alsof ik weer een beetje van mijn oude zelf terugvond. Daarna volgde de lichaamsmassage. Ik was nerveus over mijn littekens, maar Carla ging daar zo professioneel en zorgzaam mee om. Ze wist precies hoe ze me moest behandelen zonder dat het ongemakkelijk voelde. Haar aanraking was zacht en geruststellend en de spanning in mijn lichaam verdween langzaam maar zeker."
 

Fysiek én emotioneel opgeladen

"Na de sessie voelde ik me niet alleen fysiek beter, maar ook emotioneel opgeladen. Carla gaf me niet alleen een heerlijke verwenbeurt, ze gaf me ook een stukje zelfvertrouwen terug. Ik besefte dat mijn lichaam nog steeds sterk is en dat ik trots mag zijn op mezelf.

Ik ben zo blij dat ik die cadeaubon heb gebruikt. Het was een ervaring die ik iedereen zou aanraden die, net als ik, worstelt met de gevolgen van kankerbehandelingen."

Wil je als (ex-)kankerpatiënt even alles vergeten en heerlijk ontspannen?

Onze kanker beauty professional ontvangt je in ons Well2DAY-centrum in Antwerpen.

Meer info