Overslaan en naar de inhoud gaan
Well2DAY Turnhout

Well2DAY-centrum in de kijker: Turnhout

Bij welke professionals kan je terecht in ons Well2DAY-centrum in Turnhout (De Merodelei 19)? We maakten een overzichtje: 

 

Karen Van Roey – diëtiste

Wil je werken aan een gezonder voedingspatroon of heb je specifieke dieetvragen? Karen Van Roey helpt je graag met persoonlijk voedingsadvies op maat. Samen stippelen jullie een plan uit dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en doelstellingen. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een gezonder leven!
 

Beja Pingnet – mindfulness

Heb je nood aan meer rust en balans in je leven? Beja Pingnet begeleidt je in de wereld van mindfulness. Ontdek hoe je door bewuste aandacht beter omgaat met stress en je levenskwaliteit kan verhogen. Schrijf je in voor een gratis kennismakingssessie of een basistraining en ervaar zelf de voordelen van mindfulness.
 

Alix De Proost – pedicure

Gun je voeten de verzorging die ze verdienen. Bij Alix De Proost kun je terecht voor professionele pedicurebehandelingen. Van het verwijderen van eelt tot nagelverzorging, je voeten voelen weer als nieuw aan. Boek snel je afspraak en stap met zachte, verzorgde voeten door het leven!
 

Katrien Boeckx – personal training

Op zoek naar een persoonlijke coach die je helpt je fitnessdoelen te bereiken? Katrien Boeckx biedt op maat gemaakte trainingsprogramma’s aan. Of je nu wil afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren, Katrien staat voor je klaar met deskundige begeleiding. Begin vandaag nog met jouw traject naar een fittere versie van jezelf!
 

Jeannine De Moor – pilates

Verbeter je houding, versterk je spieren en verhoog je flexibiliteit met pilates. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, Jeannine zorgt voor een uitdagende en ontspannende workout die bij jou past. Doe mee en ontdek de voordelen van pilates!
 

Klaas Cosijns – psycholoog

Heb je nood aan iemand die naar je luistert en je professioneel kan ondersteunen? Klaas Cosijns biedt psychologische begeleiding op maat. Of je nu kampt met stress, angst of andere uitdagingen, Klaas helpt je op weg naar meer mentale veerkracht. Maak een afspraak en praat erover.
 

Isabelle Smeyers – schoonheidsspecialiste

Van gezichtsbehandelingen tot ontharing, Isabelle biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen om je te laten stralen. Gun jezelf dat moment van pure verwennerij en boek je behandeling vandaag nog!
 

Anja Van Damme – shiatsu

Shiatsu is een Japanse massagetechniek die helpt bij het herstellen van je energiebalans. Anja Van Damme past deze traditionele methode toe om spanningen en blokkades in je lichaam op te heffen. Ervaar diepe ontspanning en vernieuwing met een shiatsubehandeling bij Anja.
 

Danielle Joris – tabacologe

Wil je stoppen met roken, maar weet je niet hoe? Danielle biedt begeleiding en ondersteuning om je te helpen stoppen met roken. Samen stel je een plan op en krijg je tips en strategieën om de sigaret voorgoed achterwege te laten. Zet die belangrijke stap naar een rookvrij leven!
 

Peggy Quaaden – verbindende communicatie

Leer effectiever en empathischer communiceren met verbindende communicatie. Ontdek hoe je beter kan luisteren en je gevoelens en behoeften duidelijk kan overbrengen. Verhoog de kwaliteit van je relaties met deze waardevolle communicatievaardigheden.
 

Anja Van Damme – yoga

Ontspan, versterk je lichaam en vind innerlijke rust. Of je nu een beginner bent of een gevorderde yogi, Anja biedt lessen die passen bij elk niveau. Sluit je aan en ontdek de vele voordelen van yoga voor je lichaam en geest.