Overslaan en naar de inhoud gaan
Ontspannende massage

Laat de spanning wegmasseren

Het is druk op het werk, thuis komt er heel wat op je af, we moeten onze familie en vrienden voldoende aandacht kunnen geven ... We staan bijna constant onder stress en spanning. Die zet zich vast in je nekspieren, schouders, gezicht ... Gevolg: hoofd- of spierpijn en stramme spieren. Af en toe een momentje voor jezelf en je lichaam onder handen laten nemen, is heus geen overbodige luxe. 

onze masseurs bieden 2 soorten massages aan, op 5 plaatsen in de provincie Antwerpen (Antwerpen, Geel, Heist-op-den-Berg, Mechelen en Turnhout): 

  • Nek- en schoudermassage: deze 30 minuten durende massage is gericht op het losmaken van vastzittende knopen in je nek- en schouderspieren. Door diepe wrijving en specifieke grippen ontspannen de spieren en verdwijnt de opgebouwde spanning. De massage helpt ook bij het verminderen van hoofdpijn die veroorzaakt wordt door spierspanning. Na de massage voel je je lichter en losser in je nek en schoudergebied.
    Prijs: 25 euro voor leden van Solidaris Antwerpen, 36 euro voor niet-leden.
     
  • Antistressmassage gelaat: stress uit zich vaak in een gespannen gezichtsuitdrukking met gefronste wenkbrauwen en een strakke kaakspier. Met deze ontspannende massage brengen we de natuurlijke soepelheid terug in je gezichtsspieren. Zachte effleurage en kneedtechnieken op het voorhoofd, de wangen, kin en nekspieren zorgen voor een diepe ontspanning. Je gezicht ziet er gladder en rustiger uit na de behandeling.
    Prijs: 25 euro voor leden van Solidaris Antwerpen, 35 euro voor niet-leden.

Herlaad je batterijen

Nood aan een momentje voor jezelf?

Maak een afspraak